Pobyt v přírodě 6. A

zveřejněno 19. 5. 2023

Pobyt v přírodě se konal ve dnech 15. – 17. 5. 2023 v outdoorovém resortu Březová v Rokytnici nad Rokytnou, účastnila se ho třída 6. A. Žáci zde měli velmi bohatý program, který začal téměř hned po příjezdu, např. aktivity vysokolanové centrum, lukostřelba, Free Fall (skok do prázdna), únikové hry jako Karlštejn, Sherwood, Muzeum, různé herní bloky a další. Nemůžu zapomenout i na noční hru The Party a večerní Paintball. Program byl velice bohatý a každý si zde našel to, co ho bavilo a zaujalo. Vyzkoušeli jsme si nové aktivity, mnohdy překonávali vlastní strach a hledali sami v sobě odvahu. Při únikových hrách byla třeba spolupráce a kooperace.

Bohužel nám úplně nepřálo počasí. Vydatný déšť a chladnější teploty nám trochu nějaké herní prostory změnily v bahniště a potvrdilo se doporučení „mějte raději více oblečení než méně“.

Celkově bych pobyt v přírodě hodnotila jako velmi zdařilý a spokojenost byla jak ze strany žáků, tak ze strany pedagogů. Celkový dojem si musí udělat každý sám, ale já se sem vždy moc těším.